Abu Dabab strand
Egypte vakantie Abu Dabab Diving Lodge

Abu Dabab Diving Lodge

starstarstar

Abu Dabab garden

Abu Dabab Diving Lodge

Het Abu Dabab Diving Lodge hotel is een ideaal hotel voor duikers.
Onder andere de bekende duikspots Abu Dabab, Elphinstone Reef en het Dolphin House zijn makkelijk te bereiken. Het Abu Dabab Diving Lodge is in 2006 geopend, en bestaat uit zo'n 30 twee onder een kap bungalows. Het Abu Dabab Diving Lodge ligt aan de baai van Abu Dabab, waar je ongelimiteerd op kunt duiken en is bekend van de Dugong (de zeekoe) en de vele schildpadden.

Restaurants & Cafés
In het hoofdrestaurant kunt u uw ontbijt, lunch en diner nuttigen. Alle maaltijden worden geserveerd in buffetvorm en zijn gebasseerd op een internationale keuken.
Ook is er een visrestaurant aanwezig waar u kunt genieten van de vangst van de dag. Verspreid over het resort zijn 2 bars aanwezig waar u een drankje en een kleine snack kunt nuttigen.

Faciliteiten
Zwembad, privéstrand(bij het Kahramana Resort), duikcentrum, lounge gedeelte.

Bungalows
30 moderne bungalows met een eigen terras die allen voorzien zijn van de volgende faciliteiten: badkamer inclusief douche en toilet, airconditioning, satelliet televisie en een telefoon.

Vol Pension
Ontbijt, lunch en diner in buffetvorm
Inclusief softdrinks tijdens de lunch en diner.
Dagelijks een fles water op de kamer

 • Bungalows
  Bungalows
  30 moderne bungalows met een eigen terras die allen voorzien zijn van de volgende faciliteiten: badkamer inclusief douche en toilet, airconditioning, satelliet televisie en een telefoon.
 • Faciliteiten
  Faciliteiten
  Het Abu Dabab heeft een zwembad, een privéstrand en een lounge gedeelte.

  In het hoofdrestaurant worden alle maaltijden in buffetvorm geserveerd en zijn gebaseerd op de internationale keuken. Ook is er een visrestaurant aanwezig waar je kunt kiezen uit de vangst van de dag. Er zijn 2 bars aanwezig waar je een drankje en/of een kleine snack kunt nuttigen.

 • Duiken
  Duiken
  Het bij het Abu Dabab Diving Lodge gelegen duikcentrum van Blue Ocean is modern ingericht en geeft les volgens de PADI & WOSD methode. Het bekende huisrif van Abu Dabab ligt voor de deur. Abu Dabab is bekent van de vele aanwezige schildpadden en de frequent geziene Dugong (Zeekoe)

  5 dagen ongelimiteerd duiken op het huisrif, incl. fl/l/l, vanaf 135 euro p.p.

  Er worden ook regelmatig trips georganiseerd naar het bekende rif van Elphinstone!