LivaAboard Egypte
Egypte vakantie Duiken LiveAboards

LiveAboards


LiveAboard Egypte


Liveaboards bieden de duiker de beste mogelijkheden om de Rode Zee te ontdekken. De schitterende schepen brengen je naar de mooiste en meest afgelegen riffen in de Rode Zee. Het geeft de meer avontuurlijke duiker de kans om de wat verder gelegen duikgebieden en de onaangetaste koraalriffen te ontdekken. Ook de meer bekende duikgebieden, vlakbij de kust gelegen, kunnen dan in alle rust worden bezocht.

Afgezien van in sommige gevallen de eerste of laatste nacht, verblijf je bij een liveaboard de gehele duikvakantie aan boord van een schip. De verzorging aan boord is op basis van volpension . Over het algemeen vetrekken de schepen vanuit de havens van Marsa Alam, Port Ghalib of Hamata.

Hoe verder u van de kust vaart, des te groter is de mogelijkheid dat u kunt genieten van de wat grotere vissen zoals haaien, dolfijnen, zeekoeien en schilpadden.


marsa-alam-diep-zuid.jpg
op
aanvraag
Diep Zuid & St Johns. 11 Mei en 11 Oktober - MY Amelia De rifketen van Fury Shoal is befaamd om zijn hoefijzervormige Dolphin reef met zijn prachtige steile wanden en koraaltorens.... lees meer


noord-route.jpg
op
aanvraag
Noord Wrakken - 2 Juli 2015 - MY Amelia. Deze live-aboard naar de straat van Suez en Ras Mohamed aan de zuidpunt van de Sinai bezoekt de prachtige riffen van Ras Mohamed en de vele aanwezige wrakken zoals de... lees meer