header helnan marinaa
Egypte vakantie Helnan Marina hotel

Helnan Marina hotel

starstarstarstar

Helnan Marina Sharm Small Header

Helnan Marina hotel

Het Helnan Marina hotel is één van de meest prestigieuze hotels in Sharm el Sheikh. Het bevindt zich in het centrum van Sharm, met een prachtig uitzicht over de Na'ama Bay. Als u uit uw raam kijkt ziet u het heldere kristalblauwe water van de Rode Zee. Het is een ideale plek voor de vakantieganger die voor ontspanning komt, maar ook voor de duikers en snorkelaars is het Helnan een aanrader.

Restaurants en cafés
Er zijn verschillende eetgelegenheden te vinden. Het Sharm cafe, waar inter¬nationaal ontbeten en gedineerd kan worden. Buffet-vorm en a la carte zijn beide mogelijk. Mermaid, voor de heerlijkste verse vis. Verder zijn er Italiaanse maaltijden verkrijgbaar, diverse bars en terrassen.

Het hoofdrestaurant ( Sharm Cafe) is momenteel in renovatie. Maaltijden worden in een tijdelijk restaurant geserveerd.

Kamers
Het Helnan Marina beschikt over verschillende mooie en nette kamers.De standaardkamer is de tuinzicht kamer, deze kamer is voorzien van tv, directe telefoonlijn, mini-bar, airconditioning en 24 uur roomservice. Verder beschikt Helnan Marina ook over standard zeezicht kamers en superior zeezicht kamers. Daarnaast zijn er ook nog de Deluxe zeezicht kamers, deze kamers zijn wat ruimer en beschikken tevens over een balkon of terras. Ook aanwezig zijn de Royal Club kamers.

All Inclusive

· Ontbijtbuffet van 07.00 - 10.00 uur
· Lunchbuffet van 13.00 - 15.00 uur
· Dinnerbuffet van 19.30 - 22.30 uur
· Frisdranken, mineraalwater, thee, koffie (geen cappuccino en geen espresso) en lokale alcoholische dranken (geen wijn) van 10.00 - 22.00 uur bij de Pool Bar

  • Kamers
    Kamers
  • Restaurants en Cafes
    Restaurants en Cafes
  • Locatie
    Locatie