Intercontinental The Palace Header
Egypte vakantie Intercontinental the Palace

Intercontinental the Palace

starstarstarstarstar

Intercontinental The Palace Small Header

Intercontinental the Palace

Het Intercontinental Palace resort Port Galib is een van de meest luxe resorts in Egypte èn ter wereld! In Port Ghalib bent u werkelijk voorzien van alle gemakken. Geniet van de geweldige uitzichten vanuit de bar en zelfs uw eigen bad! Een vakantie in dit resort geeft u echt een koninklijk gevoel. De geweldige service en de extreme luxe doen u versteld staan!

Gelegen in het nieuwe Port Ghalib, is dit werkelijk een van de meest luxe resorts in Egypte èn ter wereld! In Port Ghalib bent u werkelijk voorzien van alle gemakken. Geniet van de geweldige uitzichten vanuit de bar en zelfs uw eigen badkuip! Een vakantie in dit resort geeft u echt een koninklijk gevoel. De geweldige service en de extreme luxe doen u werkelijk versteld staan.

Restaurants & Cafe's
The Palace beschikt over een hoofd restaurant "The Olive" waar het ontbijt in menu vorm geserveerd wordt. Daarnaast kunt u in dit restaurant uiteraard ook terecht voor een heerlijke lunch en diner. Van een drankje en een heerlijk gebakje kunt u genieten in de "Look Out Bar". Daarnaast is er bij het zwembad, op het strand en in uw kamer ook altijd de mogelijkheid eten en drinken te bestellen.

Animatie
Pianist en rustige achtergrond muziek

Kamers
Ruime kamers met tuinzicht voorzien van complete badkamer, haardroger, airconditioning, telefoon, tv, minibar, internet(tegen betaling), kluisje, zithoek en balkon of terras.

The Palace beschikt over een hoofdrestaurant "The Olive" waar het ontbijt geserveerd wordt. Daarnaast kunt u in dit restaurant uiteraard ook terecht voor een heerlijke lunch en diner. Van een drankje en een heerlijk gebakje kunt u genieten in de "Look Out Bar". Daarnaast is er bij het zwembad, op het strand en in uw kamer ook altijd de mogelijkheid eten en drinken te bestellen.

Animatie
Pianist en rustige achtergrond muziek

Kamers
De ruime kamers hebben tuinzicht voorzien van complete badkamer, haardroger, airconditioning, telefoon, tv, minibar, internet(tegen betaling), kluisje, zithoek en balkon of terras.

  • Kamers
    Kamers
  • Restaurants en Cafes
    Restaurants en Cafes
  • Sport en Recreatie
    Sport en Recreatie