Marsa Nakari tenten
Egypte vakantie Marsa Nakari village

Marsa Nakari village

starstarstar

Marsa Nakari duikbasis

Marsa Nakari village

De perfecte bestemming voor rustzoekers en snorkel/duik liefhebbers. Dolphin House ligt hier voor de deur!
Om het Marsa Nakari village is werkelijk niets behalve water en zand. Een en al rust en een overweldigend huis rif vind je direct voor de deur. Onbeperkt duiken is ook hier toegestaan. De gezellige en professionele staf helpt altijd graag. Marsa Nakari is voor de echte duiker en reiziger op zoek naar stilte, gezelligheid en rust echt een aanrader!

Restuarants & Cafe's
Het kamp beschikt over een restaurant en een aantal bars.

Sport en Recreatie
prive-strand, voetbal en snorkelen. Vanuit het kamp is het mogelijk een excursie naar het Dolphin House te boeken. Daar kan met een beetje geluk gesnorkelt worden met dolfijnen.

Kamers
Er zijn in het kamp verschillende kamer types. Hieronder beschreven.

Tenten
De tenten staan midden op het strand en zijn zeer simpel ingericht. tenten zijn geschikt voor 1-2 personen. Er is geen airco aanwezig, maar wel is er dankzij een bepaalde constructie sprake van een natuurlijk airco. In de tenten zijn geen badkamer faciliteiten aanwezig

Royal tenten
De royal tenten zijn iets ruimer als de normale tenten, maar beschikken niet over extra opties.

Mandarha hutten
De Mandarha hutten zijn zo gebouwd dat er sprake is van natuurlijke koeling. de hutten zijn iets luxer en ruimer als de tenten.

Madiafa chalets
Deze wat luxer ingerichte chalets beschikken over eigen badkamer faciliteiten. Ook de chalets zijn zo gebouwd dat er sprake is van natuurlijke koeling. Vrijwel alle chalets hebben een prachtig uitzicht op zee.

Soft All Inclusive
- Ontbijt, lunch en diner in buffet vorm.
- Soft drinks, water, koffie en thee.

  • Cafe
    Cafe
  • Restaurant
    Restaurant
  • Chalets
    Chalets