golf course sharm el sheikh
Egypte vakantie Reizen Golfen 18 hole pga international championship golf course sharm el sheikh

18-hole pga international championship golf course sharm el sheikh


Op slechts 7 km van Naama Bay en 5 km van de luchthaven van Sharm el Sheikh is de golfbaan van het Jolie Ville Hotel de enige 18-hole wedstrijdbaan van de regio.

De baan wordt tegenwoordig gerekend tot de topgolfresorts in Egypte en heeft twee achtereenvolgende jaren (2009 en 2010) de World Travel Award voor de meest toonaangevende golfresorts in Egypte gewonnen.
11.000 toerisme-experts, hoteliers en touroperators stemden op het resort als beste in Egypte.

Ontworpen door het Amerikaanse architechtenbureau Sanford Associates werd de golfbaan in 1997 ingewijd.

Het resort heeft ook een volledig uitgeruste healthclub, waar u kunt relaxen na een inspannend rondje golfen of waar u zich kunt laten verwennen met ontspannende massages en behandelingen.

Baandetails: 18 holes, par 72, 6021 meter

Voorzieningen: internationale golfacademie met PGA-instructeurs, 2 grote putting greens om te oefenen, pro shop, clubhuis met restaurantgedeelte, caddies, elektrische golfkarren, clubverhuur.


maritim-jolie-ville-golf-en-resort-small-image.jpg
op
aanvraag
Het Maritim Jolie Ville Golf en Resort in Sharm el Sheikh is een groot uitgestrekt complex. Het resort heeft prachtige tuinen en zwembaden. Tevens vindt u hier een prachtige golfbaan. Het resort ligt op 5 km van de luchthaven en 7 km van Na'ama... lees meer