steigenberger al dau golf
Egypte vakantie Reizen Golfen Steigenberger al dau golf course hurghada

Steigenberger al dau golf course hurghada


De Steigenberger Al Dau golfbaan is de ideale oplossing voor golfers die zin hebben in een snel partijtje golf terwijl ze aan de Rode Zee op vakantie zijn met hun familie of partner. Op het privéstrand van het vakantieoord, goed gelegen aan de zuidkant van Hurghada, is een golfbaan met 9 holes, ontworpen door een van 's werelds topontwerpers van golfbanen, Peter Harradine. De golfbaan is niet te vergelijken met een wedstrijdbaan met 18 holes, maar het is ook geen minigolf en bevat enkele interessante obstakels zoals een kunstmatig meer dat zich tussen de fairways kronkelt, en zanderige stukken en bunkers. De golfbaan is verlicht en gasten kunnen er dag en nacht spelen.

Gegevens golfbaan: 9 holes, par 27, 622 yards.

Voorzieningen: aqua driving range met 10 afslagplaatsen, oefenbaan en twee oefennetten, golf pro, clubhuis, pro shop. Verhuur van golfwagentjes en clubs.


steigenberger-small-image.jpg
op
aanvraag
Geniet van een oase van verfijnde luxe in het centrum van het toeristische complex van Hurghada aan de azuur blauwe Rode Zee. Laat je geest rusten in het groen van tuinen, de aqua-marine van de Rode Zee, en de rode wijnen van de bergketens op de... lees meer