Steigenberger Al Dau HEader
Egypte vakantie Steigenberger Al Dau Beach Hotel

Steigenberger Al Dau Beach Hotel

starstarstarstarstar

Steigenberger Al Dau Beach

Steigenberger Al Dau Beach Hotel

Geniet van een oase van verfijnde luxe in het centrum van het toeristische complex van Hurghada aan de azuur blauwe Rode Zee. Laat je geest rusten in het groen van tuinen, de aqua-marine van de Rode Zee, en de rode wijnen van de bergketens op de achtergrond. Kom en laat je omarmen door de Egyptische traditionele gastvrijheid in een unieke Swahili-achtige setting - een smeltkroes van India, Afrika en Arabië gecombineerd.

Restaurants & Cafés
Het Steigenberger heeft 2 verschillende restaurants waar de verblijvers optimaal kunnen genieten van hun ontbijt, lunch en/of diner.
‘’Tamarind’’, dit restaurant heeft een internationale keuken met o.a. italiaans en Aziatisch eten.
‘’Alexanders’’, dit restaurant ligt direct aan de kust en hier wordt het volgend motto gevierd: ‘de kunst van het lekker eten’.
Verder bevinden zich in het hotel nog een pool bar, een beach bar, een lounge/cafe en een shisha corner.

Animatie
Er is een animatie team aanwezig die u vermaakt gedurende uw verblijf in het hotel. Tevens is er een kids club “Simba” voor de kinderen.

Kamers
Het hotel beschikt over o.a. een standaardkamer, een familiekamer en verschillende suites. Alle kamers zijn voorzien van draadloos internet, balkon, airconditioning, televisie, mini-bar, telefoon, badkamer, haardroger en een zithoek.

Half Pension
Ontbijt en diner in buffetvorm

  • Kamers
    Kamers
  • Sport en Recreatie
    Sport en Recreatie
  • Restaurants en Cafes
    Restaurants en Cafes